Privatlivs- og persondatapolitik

Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik hos RMINDR ApS

Introduktion:
Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies:
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger generelt:
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed:
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål:
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring:
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger:
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandler i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager:
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@rmindr.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver:
Websitet ejes og publiceres af:

RMINDR ApS
Naverland 2
2600 Glostrup

Email: info@rmindr.io

Persondatapolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos RMINDR ApS.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler:
Når du opretter dig som bruger hos RMINDR indsamler vi dine virksomhedsoplysninger fra CVR-registreret. Vi indsamler dit telefonnummer og e-mailadresse.
Dette gør vi for at kunne tilbyde dig vores services.
Vi registrerer ligeledes din adfærd når du anvender appen, herunder hvilke registreringer du foretager dig i applikationens service.

Adfærd der registreres:

  • Hvor tit du bruger applikationen
  • Hvorvidt du ignorer notifikationerne eller om du følger op på dem
  • Hvorvidt du oplyser os, om du har indberettet og overholdt dine frister eller ej
  • Hvor mange virksomheder du opretter i applikationen.

Dette gøres for, at vi kan forbedre og tilpasse applikationen til vores brugere.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, cvr-nummer, e-mailadresse, telefonnummer, postadresse, (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

RMINDR ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Opretter en bruger i vores applikation
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Sender os spørgsmål eller feedback

Den dataansvarlige:
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.rmindr.dk er RMINDR ApS, Naverland 2, 2600 Glostrup, cvr nr. 41488697

Behandlingsgrundlag og formål:
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 1 år efter, at du har modtaget din ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger:
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos Simply.com, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores applikation, vil blive opbevaret i Simplys datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører databehandler og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandler behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandler.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandler, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder:
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@rmindr.io.

Handelsbetingelser

1 – Om RMINDR
1.1 – RMINDR ApS (RMINDR / os / vi) har til hensigt at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at holde styr på deres virksomheds frister, modtage notifikationer og oversigt over skattekontoen.
1.2 – Vi udbyder en applikation (Applikationen) via Google Play samt Appstore. Applikationen findes kun i en betalt version.
1.3 – RMINDR har en vejledning til brug af applikationen via vores hjemmeside www.rmindr.io.
1.4 – Vores Applikation tilbydes udelukkende til erhvervskunder.

Definitioner:
1.5 – Applikation: Applikationen RMINDR.
1.6 – Brugsdata: Ved brug af Applikationen genereres en række data. Brugsdata indeholder, kundedata, brugeradfærd, operativsystem, virksomhedsoplysninger, herunder virksomhedens frister, samt hvornår virksomheden modtager notifikationer og tilbagemeldinger, bl.a. hvorvidt brugeren opdaterer sine frister, når fristen er udløbet.
1.7 – Dataansvarlig: Det organ, der afgør til hvilke formål og med hvilke hjælpemidler, der må foretages behandling af Personoplysninger.
1.8 – Databehandler: Det organ, der behandler Personoplysninger på den Dataansvarliges vegne.
1.9 – Kundedata: Navn, mail, telefonnummer, og CVR-nr.
1.10 – Personoplysninger: Enhver information, der kan relateres til en identificeret person, eller data, der direkte eller indirekte kan identificere en person.
1.11 Disse betingelser er gyldige fra den 1. januar 2022 og erstatter alle tidligere versioner.

Accept af abonnement og betingelser:
1.12 – Nærværende købsbetingelser (herefter “Betingelser”) tiltrædes ved at afkrydse “Jeg accepterer betingelser, servicevilkår og privatlivspolitik” ved oprettelse af brugeren i applikationen, og gælder mellem RMINDR ApS, CVR-nummer 41488697, Naverland 2, 2600 Glostrup, herefter RMINDR og dig som kunde.
1.13 – Betaling af applikationen sker ved efterfølgende mail godkendelse, og applikationen kan først anvendes efter betaling er sket.

Abonnementsbetingelser for RMINDR:
1.14 – Vores Applikation tilbydes udelukkende til erhvervskunder, og vores service er dermed business to business.
1.15 – Der er derfor ingen fortrydelsesret, når handlen er gennemført.
1.16 – Hvis du repræsenterer en virksomhed, som bliver kunde hos os, indestår du personligt for, at du lovligt kan acceptere disse betingelser på virksomhedens vegne.
1.17 – Vi kan til enhver tid ændre og opdatere disse betingelser og oplysninger om rettigheder. De gældende betingelser vil altid være tilgængelige på vores hjemmeside.
1.18 – Brug af Applikationen efter en ændring af disse betingelser, betragtes som din accept af de ændrede betingelser.

Brug af Applikationen:
1.19 – RMINDR giver dig en tidsbegrænset anvendelse af applikationen i 3 måneder. Denne ret gælder udelukkende for dig, og Applikationen må hverken benyttes af andre eller til at foretage databehandling eller ydelser for andre.
1.20 – Du indestår for og har det fulde ansvar for dem, som du giver adgang til Applikationen, eller som bruger dit login.
1.21 – Du må ikke overdrage dit abonnement til tredjemand uden skriftligt samtykke fra RMINDR.

Pris og betalingsbetingelser:
1.22 – De til enhver tid gældende priser fremgår af www.rmindr.io. Priserne er angivet ex. moms og i danske kroner (DKK). Vi forbeholder os retten til at ændre sammensætning, indhold og priser på produkter og abonnementer med varsel på e-mail eller ved opslag på vores hjemmeside.
1.23 – Medmindre andet udtrykkeligt er aftalt eller fremgår af abonnementsbetingelserne, opkræves abonnementsbeløbet forud for den valgte abonnementsperiode.
1.24 – Ved indgåelse af en abonnementsordning giver du os automatisk lov til løbende at trække abonnementsbeløbet på dit kort.
1.25 – Ved trækning på dit kort i forbindelse med abonnementsfornyelse vil der blive sendt en faktura for købet til den oplyste e-mail.

Fortrydelsesret:
1.26 – Applikationen udbydes udelukkende digitalt til erhvervsdrivende, og der gælder derfor ingen 14 dages fortrydelsesret.

Opsigelse og abonnementsfornyelse:
1.27 – Opsigelse skal ske senest dagen før, en ny abonnementsperiode påbegyndes. Du kan opsige dit abonnement ved at sende en mail til opsigelse@rmindr.io.
1.28 – Abonnementet fornyes automatisk ved abonnement periodens udløb, medmindre opsigelse har fundet sted.
1.29 – Du kan til enhver tid kontakte opsigelse@rmindr.io for at få slettet din konto. Dette vil blive betragtet som en opsigelse af dit abonnement.
1.30 – Opsiges eller slettes en konto i løbet af en abonnementsperiode, er du fortsat forpligtet at betale for Tjenesten, indtil abonnementet er udløbet. Dine forpligtelser i henhold til denne aftale gælder i hele abonnementsperioden.
1.31 – Vi forbeholder os retten til at opsige abonnementet med 3 måneders varsel.
1.32 – Såfremt din betaling er udeblevet, for eksempel ved manglende dækning på din konto, forbeholder vi os retten til midlertidigt at lukke din konto, umiddelbart efter manglende betaling er registreret, indtil betaling har fundet sted.
1.33 – Såfremt der sker en væsentlig overtrædelse af disse betingelser, kan vi opsige abonnementet med øjeblikkelig virkning.

Overdragelse:
1.34 – Vi forbeholder os retten til frit at overdrage vores rettigheder og forpligtelser overfor dig til et koncernforbundet selskab eller tredjemand. Vi har endvidere ret til at bruge underleverandører, herunder bl.a. til opbevaring og behandling af data.

Kundens data:
1.35 – Du er som kunde Dataansvarlig, for så vidt angår eventuelle Personoplysninger, som uploades og behandles i Applikationen. Derudover ejer du som Kunde egne data i Applikationen.
1.36 – Vi er berettiget til at opbevare Kundedata efter ophør med henblik på at anvende disse i anonymiseret form til statistik og analyse af Applikationen.
1.37 – Vi kan benytte Brugsdata til at vedligeholde, tilbyde og udvikle yderligere tjenester, prissætte Applikationen og markedsføre i overensstemmelse med lovgivning, såfremt de nødvendige sikkerhedstiltag er foretaget.
1.38 – I de tilfælde hvor Personoplysninger som e-mailadresse og navne indgår i dette arbejde, skal vi anonymisere disse data. Hvis anonymisering ikke er muligt på grund af tekniske eller praktiske begrænsninger, skal vi implementere alternative kompenserende sikkerhedstiltag for at sikre gældende lovgivning.
1.39 – Vi kan give tredjemand og myndigheder adgang til Kundedata, dog kun i overensstemmelse med den relevante databeskyttelseslovgivning i forbindelse med dom, myndighedskrav, kundens konkurs, dødsfald eller lignende.
1.40 – Information udledt af aggregeret og statistisk indsamlet materiale kan i særlige tilfælde sælges til tredjemand. Specifikt skal nævnes, at dataen er anonym, og du vil dermed på intet tidspunkt kunne blive identificeret.
1.41 – Ved betaling behandles dine Personoplysninger af et eller flere betalingsselskaber. For mere information om de betalingsselskaber, som vi anvender, henviser vi til deres vilkår og betingelser.

Kundens adgang til egne data:
1.42 – Du har til enhver tid fuld adgang til din egen konto og data, så længe der foreligger et aktivt betalende abonnement.
1.43 – Ved manglende betaling kan du ikke få adgang til dine virksomhedsfrister, overblik over skattekontoen samt modtage notifikationer.
1.44 – Kundedata slettes eller anonymiseres løbende efterhånden, som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.
1.45 – Såfremt du ikke har været aktiv i tjenesten i 12 måneder, sletter vi din data i henhold til databeskyttelseslovgivningen. Du vil blive varslet på e-mail en måned før, din data bliver slettet.

Opdateringer og driftsstabilitet:
1.46 – Vi forbeholder os retten til at opdatere og ændre på Applikationen. I enkelte tilfælde kan det være nødvendigt at lukke for adgangen til Applikationen, mens opdateringer foretages. Vi tilstræber højest mulig driftsstabilitet for Applikationen, men garanterer ikke for denne.

Kundens brug af RMINDR:
1.47 – Du er eneansvarlig for indholdet og lovligheden af din data og må ikke overføre eller bearbejde skadelig kode, data eller lignende (såsom virusser) til softwaren eller med softwaren eller benytte softwaren til ulovlige eller ondsindede formål.

Ansvar:
1.48 – RMINDR fraskriver sig ethvert ansvar i relation til disse betingelser, services eller brug af Tjenesten, uanset om dette opstår i kontrakt eller uden for kontrakt, herunder for følgeskader eller andre indirekte tab samt tab, der er opstået som følge af simpel uagtsomhed.
1.49 – RMINDR er ikke ansvarlige for nedbrud eller midlertidige afbrydelser på Applikationen, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking) eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for RMINDRs kontrol.
1.50 – Det maksimale erstatningsansvar overfor kunden kan uanset årsagen aldrig overstige et beløb svarende til kundens samlede betaling af vederlag i et år for brugen af Applikationen.
1.51 – Brug af Applikationen, herunder overblik over dine virksomhedsfrister, overblik over skattekontoen, samt modtagelse af notifikationer skal udelukkende ses som vejledende, og er på egen risiko, og RMINDR kan derfor ikke stilles til ansvar herfor. Vi gør vores bedste for at vejlede dig så godt, vi kan, men fejl kan ske. Du skal selv kontrollere at oplysninger, indtastninger osv. er korrekte.
1.52 – Information i vores Applikation skal hverken betragtes som juridisk, skattemæssig, bogføringsmæssig eller anden form for rådgivning eller ydelse. Tjek venligst alle dine detaljer og kontakt en rådgiver om din aktuelle situation for at få specifik rådgivning, før du træffer et valg.

Ophavsret og andre immaterielle rettigheder:
1.53 – Vi har ophavsretten og ejer andre immaterielle rettigheder til Applikationen samt alt materiale på vores website og i Applikationen. Al brug kræver vores skriftlige samtykke.
1.54 – Der overdrages ingen immaterielle rettigheder til Applikationen eller andet materiale på websitet eller Applikationen til dig som kunde.

Tvister:
1.55 – Opstår der uenighed mellem kunden og RMINDR, skal uenigheden afgøres efter dansk ret med Byretten i København som første instans